ČISTILEC IN IONIZATOR ZRAKA

IONIZACIJA ZRAKA očisti zrak vseh delcev umazanije, vključno s cigaretnim in dimom cigar, prahu, peloda, v zraku lebdečih mikrodelcev, bakterij, pršic, dlak in vonjav. Ustvarja čisto, zdravo in prijetno okolje.

Preberi več >>

Sušilci zraka

Sušilec zraka ORIEME model AIRSANO intenzivno odstranjuje vlago iz zraka. Vgrajen ima rezervoar za prestrezanje kondenza, kateri se med procesom razvlaževanja izloča iz zraka. Isti kondenz je tudi možno speljati preko cevke direktno v odtok. Naprava se avtomatsko ustavi, ko se rezervoar napolni - prižge se kontrolna lučka.
Preberi več >>

Profesionalni čistilci zraka

Z uporabo profesionalnega elektronskega čistilca zraka FAIR bo zrak v prostoru čist, potreba po dovodu svežega zraka pa se bo zmanjšala za 2/3. Prav za toliko se tudi v zimskem času znižajo stroški ogrevanja, saj elektronski čistilec zraka FAIR čisti obstoječi, topli zrak v prostoru.
Preberi več>>
   

Vlaženje zraka z ultrazvokom

Pri tej učinkoviti metodi valženja zraka s pomočjo visoke frekvence zvoka vodo spreminjamo v aerosole - meglo. Tako nastalo meglo vlažilnik izpiha v prostor, kjer v trenutku izhlapi in tako navlaži zrak.

Preberi več >>

Pralniki zraka

'Air Washer' - pralnik zraka - pere in vlaži brez kakršnih koli dodatnih filtrov. Posebni vlažilni diski se vrtijo skozi vodo in na naraven način Čistijo (prah, pršice in delce dima) ter navlažiijo zrak, kot to naredi dež v naravi.
Preberi več >>

Kriva pot 25a, 1000 Ljubljana

Tel. / Fax: ( 01 ) 831 38 42 

GSM: External link opens in new tab or window031 636 398

External link opens in new tab or window031/63 63 98 Ljubljana

Kliknite za naročiloKliknite za naročilo