Plami Naroči storitev
Kriva pot 25A, 1000 Ljubljana

Klimatska tehnika

V našem podjetju Plami d.o.o. izvajamo redne preglede klimatskih naprav, čiščenje filtrov in komponent ter zamenjava potrebnih delov za ohranjanje optimalnega delovanja klimatske naprave.

Opravljamo razna popravila klimatskih naprav, odmašujemo tudi cevi za kondenz, ki se lahko pojavijo na klimatskih napravah, predvsem zaradi slabega čiščenja klimatske naprave.

Dobavimo, montiramo in nameščamo nove klimatske naprave, vključno s postavitvijo notranje in zunanje enote ter povezavo cevovodov in električnih priključkov.

Polnjenje hladilnega sredstva. Dodajamo ali obnavljamo hladilno sredstvo v sistemu klimatske naprave, če je potrebno.

Nasveti in svetovanje. Nudimo svetovanje o pravilni uporabi in vzdrževanju klimatskih naprav ter nasvete za izboljšanje učinkovitosti.

Servis klimatskih naprav je ključen za ohranjanje udobnih notranjih temperatur stanovanjskih in poslovnih prostorov ter učinkovitega delovanja klimatskih sistemov, lahko pripomore k zmanjšanju porabe energije in stroškov vzdrževanja na dolgi rok.

 

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

Klimatska tehnika
Čistilec in ionizator zraka

IONIZACIJA ZRAKA očisti zrak vseh delcev umazanije, vključno s cigaretnim in dimom cigar, prahu, peloda, v zraku lebdečih mikrodelcev, bakterij, pršic, dlak in vonjav. Ustvarja čisto, zdravo in prijetno okolje.

Več
Čistilec in ionizator zraka
Prednosti ionizacije
lonizacija je fizikalni proces, ki se vedno dogaja v zraku. Molekule se med seboj prerivajo, pri čemer lahko elektroni preskočijo, s tem pa se električni naboj molekule spremeni. Pri našem ionizatorju ...
Več
Prednosti ionizacije
Sušilci zraka

Sušilec zraka ORIEME model AIRSANO intenzivno odstranjuje vlago iz zraka. Vgrajen ima rezervoar za prestrezanje kondenza, kateri se med procesom razvlaževanja izloča iz zraka. Isti kondenz je tudi možno speljati preko cevke direktno v odtok. Naprava se avtomatsko ustavi, ko se rezervoar napolni - prižge se kontrolna lučka.

Več
Sušilci zraka
Pralniki zraka

Vlaženje poteka na osnovi izhlapevanja, ki se samodejno prilagaja vlažnosti zraka v prostoru. Sistem vlaženja s pranjem zraka zagotavlja optimalno vlago brez dodatnih naprav za kontroliranje zračne vlaga (higrstat). Pralnik zraka je opremljen s posebnim antibakterijskim sistemom, ki zagotavlja varno delovanje naprave.

Več
Pralniki zraka
Profesionalni čistilci zraka

Zrak okoli nas vsebuje veliko škodljivih in nezaželjenih snovi, kot so npr. prah, virusi, bakterije, pare, olja, cvetni prah in v gostinskih lokalih predvsem cigaretni dim. Večina teh snovi zaradi svoje mikroskopske majhnosti ni vidna s prostim očesom - njihova velikost se meri v mikronih (1 mikron=milijoninka metra).

Več
Profesionalni čistilci zraka
Ultrazvočni vlažilci zraka

Ultrazvočni vlažilniki porabijo malo enrgije. Pri ultrazvočni tehnologiji je potrebno poskrbeti za primerno kvaliteto vode. V vlažilnik  je za ta namen vgrajena kartuša, ki zagotavlja higienično delovanje in odstranjevanje mineralov iz vode. V ultrazvočnih vlažilnikih je že serijsko vgrajen higromstat in elktronska kontrola izhodne moči vlažilnika.

Več
Ultrazvočni vlažilci zraka
Prednosti vlažilcev zraka
Vse kar ste želeli vedeti o vlaženju zraka Na naše dobro počutje med drugim vpliva tudi zračna vlaga. Idealna relativna zračna vlaga je med 40 in 60 %. Relativna vlažnost se zniža se posebej v ...
Več
Prednosti vlažilcev zraka