Plami Naroči storitev
Kriva pot 25A, 1000 Ljubljana

Toplotna tehnika

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami, Opravlja Manjša Hišna Popravila oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, ter skrbi za Dobro Klimo Vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Popravila po dogovoru.

 

Imamo pooblaščeni servis za oljne gorilce Api, Intercal, Libela, Hansa, Nehs ter toplotno regulacijo Seltron. Servis Gorilca - popravimo oz. servisiramo tudi druge znamke gorilcev. Rabljeni oljni gorilniki. Rezervni deli za oljne gorilce.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

 

AKTUALNO:

Kaj storiti, ko voda zalije klet oz. kurilnico in kakšen je postopek ponovnega vzpostavljena ogrevanja?

Če voda zalije klet ali kurilnico, je pomembno takoj ukrepati, da preprečite morebitno škodo in nevarnosti. Tu je nekaj korakov, ki jim lahko sledite:

 

Izklopite elektriko: Če je voda zalila električno napeljavo ali naprave v kleti ali kurilnici, takoj izklopite glavno električno napajanje. To je ključno za preprečevanje električnih okvar ali nevarnosti.

Prekinite dovod vode: Če je voda še vedno vteka, prekinite dovod vode. To lahko storite tako, da zaprete ventil na glavnem vodovodnem priključku ali zaprete ustrezne ventile za posamezne napeljave. Pri poplavah pa to storite s potopno črpalko.

Odstranite vodo: Uporabite črpalke, mokre sesalnike ali druge ustrezne naprave za odstranjevanje vode iz zalitih prostorov. Pri odstranjevanju vode bodite previdni in nosite ustrezno zaščitno opremo, saj je lahko voda onesnažena.

Posušite prostor: Po odstranitvi vode je pomembno, da prostor dobro posušite. Uporabite ventilatorje, sušilce zraka, odprite okna in vrata za povečanje zračnega pretoka. Lahko tudi uporabite razvlažilce zraka, da zmanjšate vlažnost.

Preverite opremo: Ko je prostor suh, preverite vso opremo, kot so ogrevalni sistemi, električne naprave in druge naprave, ki so bile izpostavljene vodi. Preden ponovno vzpostavite električno napajanje ali ogrevanje, preverite, ali so vse naprave suhe in brez vidnih poškodb.

 

Kar se tiče postopka ponovnega vzpostavljanja ogrevanja, bi moral biti naslednji:

 

Preverite ogrevalni sistem: Preverite ogrevalni sistem, kot so gorilniki, grelniki, kotel, črpalka za ogrevanje, termostat itd. Preverite, ali so bili ti deli izpostavljeni vodi. Če opazite kakršne koli poškodbe ali vlažnost, bi bilo priporočljivo poklicati našega strokovnjaka za popravilo ogrevalnih sistemov.

Odprite dovod plina: Če imate plinski sistem za ogrevanje, preverite, ali je dovod plina pravilno odprt. Če dvomite ali imate težave, pokličite naš servis za plinske napeljave.

Prižgite ogrevalni sistem: Ko ste preverili vse naprave in ste prepričani, da so suhe in delujoče, lahko ponovno vzpostavite ogrevanje. Vklopite ogrevalni sistem in termostat ter počakajte, da se temperatura dvigne. Bodite pozorni na morebitne težave ali nenavadno delovanje sistema.

Opazujte delovanje sistema: Ko je ogrevalni sistem vključen, bodite pozorni na morebitne težave, nenormalno delovanje ali puščanja. Če opazite kaj nenavadnega, takoj izklopite sistem in pokličite našega strokovnjaka za popravilo.

Pomembno je vedeti, da je varnost vedno na prvem mestu. Če niste prepričani ali nimate izkušenj s popravili, je najbolje poklicati našega strokovnjaka za ogrevanje, da zagotovite varno in pravilno vzpostavitev ogrevalnega sistema po zalitju.

 

Informacije in naročila tel. 031 63 63 98

 

Toplotna tehnika
Oljni gorilniki INTERCAL

Oljni gorilniki INTERCAL vključujejo vse najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo in ekonomično delovanje. Z  oljnim gorilnikom INTERCAL dosežemo izjemno kakovostno zgorevanje. Oljni gorilnik je optimalno  nastavljen in testiran v tovarni, zato je primeren za takojšno uporabo.

Več
toplotna-tehnika/Gorilec-intercall
Plinski gorilniki


Plinski gorilniki INTERCAL vključujejo vse najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo in ekonomično delovanje. S plinskim gorilnikom INTERCAL dosežemo izjemno kakovostno zgorevanje. Plinski gorilnik je optimalno  nastavljen in testiran v tovarni, zato je primeren za takojšno uporabo.

Več
Image by <a href="https://pixabay.com/users/magnascan-653134/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=580342">Steven</a> from <a href="https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=580342">Pixabay</a>
Plinski Gorilniki na utekočinjeni plin

Plinski gorilniki INTERCAL vključujejo vse najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo in ekonomično delovanje. S plinskim gorilnikom INTERCAL dosežemo izjemno kakovostno zgorevanje. Plinski gorilnik je optimalno  nastavljen in testiran v tovarni, zato je primeren za takojšno uporabo.

Več
Plinski Gorilniki na utekočinjeni plin
EUROLINE E oljno-plinski kotli

Osnovo EUROLINE kotlov tvori dobro uveljavljeno Intercal litoželezno telo kotla (trovlečni princip) členkaste izvedbe. Izjemna debelina členov zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Več
toplotna-tehnika/EUROLINE-E-oljno-plinski-kotli-3
ECOHEAT Kondenzacijski kotel

Oljni kondenzacijski kotel z okolju prijaznim modroplamenskim gorilnikom serije BNR in nerjavečim toplotnim izmenjevalnikom dimnih plinov ECODENS

Več
ECOHEAT Kondenzacijski kotel
Ogrevalni kotel LOGANO G115WS /G215 WS

Energijsko varčen nizkotemperaturni ogrevalni kotel iz sive litine

Več
Ogrevalni kotel LOGANO G115WS /G215 WS
Ogrevalni kotel LOGANO G125
Buderus LOGANO G125 - opis Energijsko varčen nizkotemperaturni ogrevalni kotel iz sive litine   Območje nazivne moči: 17-21kW, 22-28kW, 29-34kW Zunanji gorilnik LE-A z rumenim ...
Več
Ogrevalni kotel LOGANO G125
Kondenzacijski kotel LOGANO GB125
Buderus LOGANO GB125 - opis   Oljna kondenzacijska tehnika z normnim izkoristkom do 104% Poraba olja se v primerjavi z nizkotemperaturnimi kotli zmanjša za cca. 15%, v primerjavi s ...
Več
Kondenzacijski kotel LOGANO GB125
Toplotna črpalka Termotehnika TČ2 Basic
TČ2-200 S BASIC, TČ2-300 S BASIC, TČ2-300 M BASIC Kompaktne toplotne črpalke z agregatom na vrhu bojlerja Izdelane so na osnovi 200- in 300- litrskih bojlerjev. Agregat na vrhu bojlerja ...
Več
Toplotna črpalka Termotehnika TČ2 Basic
Regulacija

Glavne prednosti uporabe temperaturne regulacije v hiši so izboljšanje udobja, energetska učinkovitost in varčevanje z energijo. Sistem temperaturne regulacije omogoča natančno nadzorovanje temperature v notranjosti hiše, kar omogoča bolj prijetno in konstantno temperaturo skozi vse letne čase.

Več
Regulacija