Plami Naroči storitev
Kriva pot 25A, 1000 Ljubljana

Storitve

Hitra popravila ogrevanja - 031 63 63 98

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami, Opravlja Manjša Hišna Popravila oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, ter skrbi za Dobro Klimo Vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Popravila po dogovoru. Tel. 031 63 63 98

Imamo pooblaščeni servis za oljne gorilce Api, Intercal, Libela, Hansa, Nehs ter toplotno regulacijo Seltron. Servis Gorilca - popravimo oz. servisiramo tudi druge znamke gorilcev. Rabljeni oljni gorilniki. Rezervni deli za oljne gorilce.

 

AKTUALNO:

Kaj storiti, ko voda zalije klet oz. kurilnico in kakšen je postopek ponovnega vzpostavljanja ogrevanja? 

Če voda zalije klet ali kurilnico, je pomembno, da takoj ukrepate, da preprečite večjo škodo na opremi in prostoru. Spodaj je postopek, kako lahko ravnate v takšni situaciji: 

Varnost je na prvem mestu: Preden začnete ukrepati, preverite, ali so električni kabli, vtičnice ali električni naprave poplavljene. Če je tako, ne hodite v poplavljeno območje, dokler niste prepričani, da je električna energija izključena. Če niste prepričani, pokličite našega strokovnjaka za električne napeljave. 

Izključite vir vode: Če je mogoče, takoj izklopite glavni vir vode, ki dovaja vodovod v vaš dom. S tem boste preprečili nadaljnje izlivanje vode. Pri poplavah poskusite preprečiti nadalno pritekanje meteorne vode.

Črpanje vode: Če imate na voljo črpalko ali črpalko za črpanje vode, jo uporabite za odstranjevanje poplavljene vode iz kleti ali kurilnice. Če nimate ustrezne opreme, pokličite strokovnjake za odstranjevanje vode, ki imajo potrebno opremo za hitro in učinkovito odstranjevanje vode. 

Odstranitev poplavljenih predmetov: Odstranite vse predmete in pohištvo, ki so bili potopljeni v vodi, da preprečite dodatno poškodbo in gnitje. Po potrebi razkužite površine, da preprečite razvoj plesni in bakterij. 

Posušite prostore: Uporabite ventilatorje, sušilnike zraka in/ali razvlažilce, da pospešite sušenje vlažnih površin in zmanjšate vlažnost v prostoru. 

Obrnite se na našega strokovnjaka za ogrevanje: Ko ste odstranili vodo in posušili prostor, je čas, da pokličete našega ogrevalnega strokovnjaka ali inštalaterja, da pregleda in oceni stanje ogrevalnega sistema. Poplava lahko povzroči okvare v ogrevalnih napravah, kot so kotli, črpalke ali razdelilniki, in boste morda potrebovali našega strokovnjaka, da sistem popravi ali nadgradi. 

Preverite plinske napeljave: Če imate plinsko ogrevanje, preverite tudi plinske napeljave in opremo za morebitne poškodbe ali puščanje plina. V primeru kakršnih koli težav s plinom takoj zapustite hišo in pokličite gasilce ali naše podjetje. 

Preprečite ponovitev: Ko je sistem ogrevanja popravljen in vzpostavljen, premislite o ukrepih za preprečevanje ponovnega poplavljanja. To lahko vključuje namestitev črpalk, dvižnih ventilov in drugih zaščitnih mehanizmov, ki bodo pomagali preprečiti vstop vode v klet ali kurilnico. 

Za vsa zapletena opravila ali težave s poplavljenim ogrevalnim sistemom se vedno posvetujte z našim strokovnjakom, ki ima izkušnje s popravili in obnavljanjem ogrevalnih naprav 

 

Za vse informacije in naročila pokličite Plami d.o.o., Tel. 031 63 63 98

 

Kaj zajema popravilo oljnih gorilnikov, plinskih gorilnikov ter gorilnikov na pelete po poplavah?

Popravilo oljnih gorilnikov, plinskih gorilnikov in gorilnikov na pelete po poplavah zahteva strokovno pomoč in previdnostne ukrepe, da se zagotovi varnost, učinkovitost in pravilno delovanje teh sistemov. Spodaj je deset ukrepov, ki opisujejo, kaj zajema popravilo teh vrst gorilnikov po poplavah:

Izklop in varnostni ukrepi pri poplavljenem gorilniku: Prvi korak je izklop gorilnika in prekinitev oskrbe z gorivom ali plinom. Varnost je ključnega pomena, saj lahko prisotnost goriva ali plina predstavlja nevarnost za vžig. Pri popravilu upoštevamo ustrezne varnostne ukrepe, kot so nošenje zaščitne opreme in prezračevanje prostora predvsem pa poskrbimo da poplavljenega gorilnika ne vklopimo.

Ocena škode gorilnika: Pregledamo gorilnik in povezovalne komponente ter ugotovimo, ali so bile poškodovane zaradi poplavne vode. Preverimo morebitne poškodbe na ohišju gorilnika, ceveh, elektrokomponentah in električnih povezavah.

Čiščenje in sušenje gorilnika: Gorilnik temeljito očistimo iz blata, umazanije in ostankov poplavne vode. Poskrbimo, da bo notranjost in zunanjost gorilnika popolnoma suha, preden nadaljujemo s popravili.

Zamenjava poškodovanih delov gorilnika: Po potrebi zamenjamo poškodovane komponente, vključno z električnimi povezavami, regulatorji, ventili in senzorji. Pri zamenjavi naš serviser uporabi visokokakovostne nadomestne dele, ki so kompatibilni s specifikacijami oljnega gorilnika, plinskega gorilnika ali gorilnika na pelete.

Preverjanje tesnosti gorilnika: Zagotovimo, da so vsi priključki pravilno povezani in tesni, da se prepreči uhajanje goriva ali plina. Uporabimo ustrezna tesnila in spojke ter jih preverimo glede morebitnih puščanj.

Preverimo krmilne sisteme gorilnika: Preverimo delovanje krmilnega sistema, kot so termostati, krmilniki plamena, vžigalni sistemi in avtomatika. Nastavimo in preverimo, ali vsi sistemi delujejo pravilno in varno.

Diagnostika električnih component gorilnika: Pregledamo električne komponente, kot so žice, konektorji, releji in senzorji gorilnika. Na gorilniku preverimo, ali ni prišlo do korozije ali poškodb zaradi poplavne vode.

Varnostni pregled in testiranje gorilnika: Pred ponovnim zagonom gorilnika opravimo temeljit varnostni pregled, da preverimo, ali so vsi sistemi pravilno nastavljeni. Preverimo vžig in plamen ter preverimo morebitne težave gorilnika.

Vzdrževanje in priporočila: Po popravilu oljnega gorilnika, plinskega gorilnika ali gorilnika na pelete. je priporočljivo ,da gorilnik redno vzdržujete. To vključuje čiščenje oljnega gorilnika, menjavo filtrov in menjava šobe, pri plinskem gorilniku zajema čiščenje gorilnika kontrola ionizacijske elektrone in kontrola tesnosti plina, pri gorilniku na pelete pa zajema čiščenje gorilnika kontrola vžigalnega elementa in prehodnost cevi za dovajanje pellet ter nastavitve delovanja gorilnika. To je periodični servis, ki podaljšuje življenjsko dobo in učinkovitost gorilnika.

Strokovna pomoč: Za tovrstna popravila ali servis lahko pokličete našega strokovnjaka-serviserja, ki je specijaliziran za popravilo omenjenih gorilnikov po poplavah ali za redne letne preglede. Nevarnost uhajanja goriva ali plina ter električnih okvar je treba vzeti resno, zato je varnost vedno na prvem mestu.

 

Več
storitve/Popravila-ogrevanja-radiator
Hitri hišni servis - 031 63 63 98

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Opravlja Manjša Hišna Popravila oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami ter skrbi za Dobro Klimo Vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Popravila po dogovoru.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

                                                                                            

Več
Hitri hišni servis
Hitra vodovodna popravila - 031 63 63 98

Naše podjetje opravlja hitra vodovodna popravila, vključno z dobavo, zamenjavo in popravilom vodovodnih cevi ter montažo kuhinjskih pip in odtokov, umivalniških pip, kopalniških in tuš vodovodnih pip. Poleg tega nudijo montažo tušev, drugih vrst vodovodnih pip, izdelavo odprtin za pritrditev vodovodnih pip na kuhinjsko korito, zamenjavo tesnil na ventilih in ceveh ter dobavo in montažo filtrov na vodovodne pipe. Strankam omogočamo dobavo, popravilo in montažo novega WC kotlička, splakovalnika, kotnih ventilov, pletenih cevi ter električnih bojlerjev. Prav tako opravljamo čiščenje in odmašitev zamašenih kuhinjskih in kopalniških odtokov ter kanalizacije. Poleg tega strankam svetujemo, kdaj je potrebno popraviti ali zamenjati vodovodne cevi, ter izvajamo razna druga popravila vodovoda.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

 

                                                                                    

 

Več
storitve/Vodovodna-popravila
Hitra elektro popravila - 031 63 63 98

Naše podjetje nudi širok nabor storitev na področju električnih inštalacij ter naprav, vključno s popravili, servisom, nabavo, montažo, zamenjavo in svetovanjem pri električnih vtičnicah, stikalih, žarnicah (tudi varčnih), časovnikih, wat-metrih za merjenje porabe energije ter hišnih zvoncev. Poleg tega se ukvarjajo z elektro bojlerji, ventilatorji, odzračevalniki, radiatorji, kabli in manjšimi elektro inštalacijami, ter nudimo priklop in odklop gospodinjskih aparatov ter montažo in popravila elektro svetil.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

Več
storitve/Stikala
Hitra steklarska popravila - 031 63 63 98

Naše podjetje se ukvarja z različnimi storitvami povezanimi s steklom in ogledali. Naša ponudba vključuje montažo ali zamenjavo stekel oken, notranjih vrat in balkonskih vrat, dobavo in montažo različnih vrst stekel, vključno s termopan steklom, kaljenim, žičnim, lepljenim, toniranim steklom in ogledali. Prav tako nudimo stekla za zaščito miz ter različne storitve, kot so razne zasteklitve, demontaža, popravila in zamenjava stekel glede na želje strank.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

Več
storitve/Razbito-steklo