Plami Naroči storitev
Kriva pot 25A, 1000 Ljubljana

Hitra vodovodna popravila - 031 63 63 98

Naše podjetje opravlja hitra vodovodna popravila, vključno z dobavo, zamenjavo in popravilom vodovodnih cevi ter montažo kuhinjskih pip in odtokov, umivalniških pip, kopalniških in tuš vodovodnih pip. Poleg tega nudijo montažo tušev, drugih vrst vodovodnih pip, izdelavo odprtin za pritrditev vodovodnih pip na kuhinjsko korito, zamenjavo tesnil na ventilih in ceveh ter dobavo in montažo filtrov na vodovodne pipe. Strankam omogočamo dobavo, popravilo in montažo novega WC kotlička, splakovalnika, kotnih ventilov, pletenih cevi ter električnih bojlerjev. Prav tako opravljamo čiščenje in odmašitev zamašenih kuhinjskih in kopalniških odtokov ter kanalizacije. Poleg tega strankam svetujemo, kdaj je potrebno popraviti ali zamenjati vodovodne cevi, ter izvajamo razna druga popravila vodovoda.

Informacije in naročila na tel. 031 63 63 98

storitve/Vodovodna-popravila

"PLAMI" 031/636-398 HITRA VODOVODNA POPRAVILA-HIŠNA POPRAVILA-DOMSKA ASISTENCA-Ljubljana

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Opravlja Manjša Hišna Dela oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami ter skrbi za Dobro Klimo vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Dela po dogovoru.

DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravilo:

031/63 63 98
http://www.plami.si

Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische

V okviru Domske Asistence vam lahko pomagamo po celotni Sloveniji oz. po napotitvi Zavarovalnice za vsak posamezni primer za kraje:

Ljubljana, Maribor, Koper, Izola, Portorož, Lucija, Strunjan, Ankaran, Ilirska Bistrica, Nova Gorica, Ajdovščina, Vipava, Sežana, Kozina, Postojna, Koper, Novo mesto, Trebnje, Žužemberk, Ivančna Gorica, Višnja Gora, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Ribnica, Cerknica, Velike Lašče, Vrhnika, Škofja Loka, Kranj, Kranjska Gora, Radovljica, Jesenice, Celje, Laško, Zreče, Mozirje, Slovenska Bistrica, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Murska Sobota, Velenje, Šoštanj, Topolščica, Ptuj, Koper, Šentjur, Izola, Portorož, Strunjan, Ankaran, Lucija…


POKLIČITE NAS ZA POJASNILO!

PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Hitra Manjša Hišna Popravila oz. Servis, ki Vam jih nudimo:

 HITRA HIŠNA VODOVODNA POPRAVILA:
 

* Dobava Vodovodne Pipe, Zamenjava Vodovodne Pipe, Popravilo Vodovodne Pipe in Montaža Kuhinjske Vodovodne Pipe
* Dobava Vodovodne Pipe, Zamenjava Vodovodne Pipe, Popravilo Vodovodne Pipe in Montaža Vodovodne Pipe v Umivalniku
* Dobava Vodovodne Pipe, Zamenjava Vodovodne Pipe, Popravilo Vodovodne Pipe in montaža Vodovodne Pipe v Kopalniški Kadi
* Dobava Vodovodne Pipe, Zamenjava Vodovodne Pipe, Popravilo Vodovodne Pipe in montaža Vodovodne Pipe v Bideju
* Dobava, Zamenjava, Popravilo in montaža Tuša v Kopalnici
* Montaža Vseh Drugih Vrst Vodovodnih Pip
* Izdelava odprtine v Kuhinjskem Koritu za Pritrditev Vodovodne Pipe
* Zamenjava Tesnil na Ventilih in Vodovodnih Pipah
* Dobava, Zamenjava ali Montaža Mrežic oz.Filtrov na Vodovodne Pipe
* Dobava, Popravilo in Zamenjava oz. Montaža Novega WC Kotlička, Splakovalnika Geberit, Liv, Grohe...

* Rezervni deli za WC Kotličke Geberit, Liv, Grohe, Popravilo podometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe...

* Dobava, Zamenjava ali Montaža Kotnih Ventilov in Pletenih, Prepogibnih Cevi
* Dobava, Menjava, Popravilo ali Montaža Električnega Bojlerja, Gorenje Tiki, Ariston,
* Čiščenje in Odmašitev Zamašenih Kuhinjskih in Kopalniških Odtokov
* Čiščenje in Odmaševanje Kanalizacije

Nudimo vam tudi: Hitro Popravilo Pipe Ljubljana, Hitra Zamenjava Pipe Ljubljana, Hitro Popravilo Pipe v Kuhinji, Hitro Popravilo Pipe v Kopalnici, Zamenjava Pipe v Kadi, Hitra Menjava Pipe na Umivalniku , Nabava Pipe Ljubljana, Montaža Pipe Ljubljana, Hitri Servis WC Kotlička Geberit, Hitro Popravilo WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe, Ljubljana 031 636-398

Program Geberit-nadometnih wc kotličkov in podometnih wc kotličkov Geberit

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Podjetje Geberit pred dostavo preveri tesnjenje vsakega splakovalnika Geberit. V podjetju Geberit zagotavljajo 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov za podometne in nadometne kotličke oziroma splakovalnike, ki je dolgotrajna varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik Geberit je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

 

Na kaj morate biti pozorni pri vzdrževanju nadometnega WC kotlička Geberit?

Redno čiščenje nadometnega WC kotlička Geberit: Pomembno je, da redno čistite zunanjo površino nadometnega WC kotlička Geberit in tipke za splakovanje. Uporabite blago milnico ali čistilno sredstvo, ki ni agresivno in ne vsebuje abrazivnih delcev.

Preverite tesnila nadometnega WC kotlička Geberit: Občasno preverite tesnila in sklepe na nadometnem WC kotličku Geberit ter jih po potrebi zamenjajte. To bo preprečilo puščanje vode in morebitno poškodbo sten ali tal.

Preverite mehanizme za splakovanje nadometnega WC kotlička Geberit: Preverite, ali mehanizmi za splakovanje nadometnega WC kotlička Geberit delujejo pravilno. Poskrbite, da se splakovanje izvaja gladko in brez zatikanja.

Prilagoditev količine vode nadometnega WC kotlička Geberit: Nekateri nadometni WC kotlički Geberit omogočajo prilagoditev količine vode, ki se uporablja pri vsakem splakovanju. Nastavitev ustrezne količine vode je pomembna za učinkovito izpiranje in varčevanje z vodo.

Čiščenje notranjosti rezervoarja nadometnega WC kotlička Geberit: Občasno očistite notranjost rezervoarja, da preprečite nabiranje vodnega kamna in drugih usedlin, ki bi lahko vplivali na delovanje nadometnega WC kotlička Geberit.

Preverite povezave cevi nadometnega WC kotlička Geberit: Redno preverjajte, ali so cevi nadometnega WC kotlička Geberit pravilno povezane in tesne, da se izognete puščanju vode.

Preverite pritrditev na steno nadometnega WC kotlička Geberit: Poskrbite, da je nadometni WC kotliček Geberit pravilno pritrjen na steno in da so vsi pritrdilni elementi varni.

Spremljajte delovanje nadometnega WC kotlička Geberit: Bodite pozorni na morebitne spremembe v delovanju nadometnega WC kotlička Geberit, kot so nepravilno splakovanje ali počasno polnjenje rezervoarja. To so lahko znaki, da je potrebno opraviti vzdrževanje ali popravilo nadometnega WC kotlička Geberit.

Servisiranje s strani strokovnjaka za nadometne WC kotličke Geberit: Če opazite resnejše težave ali če je nadometni WC kotliček Geberit starejši, priporočamo, da ga pregleda in servisira naš strokovnjak, da se preprečijo morebitne resnejše okvare.

Izogibajte se močnim udarcem pri nadometnem WC kotličku Geberit: Pazite, da se izogibate močnim udarcem ali poškodbam na nadometnem WC kotličku Geberit, saj lahko to vpliva na njegovo delovanje.

Z rednim vzdrževanjem in pravilno uporabo boste zagotovili nemoteno delovanje nadometnega WC kotlička Geberit ter mu podaljšali življenjsko dobo. Če imate kakršne koli dvome ali težave, se posvetujte z našim strokovnjakom ali serviserjem za sanitarno opremo.

 

Na kaj morate biti pozorni pri vzdrževanju podometnega WC kotličkia Geberit?

Redno čiščenje podometnega WC kotlička Geberit: Pomembno je, da redno čistite zunanjo površino podometnega WC kotlička Geberit in tipke za splakovanje. Uporabite blago milnico ali čistilno sredstvo, ki ni agresivno in ne vsebuje abrazivnih delcev.

Preverite tesnila podometnega WC kotlička Geberit: Občasno preverite tesnila in sklepe na podometnem WC kotličku Geberit ter jih po potrebi zamenjajte. To bo preprečilo puščanje vode in morebitno poškodbo sten ali tal.

Prilagajanje višine splakovalne tipke podometnega WC kotlička Geberit: Če opazite, da je potrebno močno pritiskati tipko za splakovanje podometnega WC kotlička Geberit, je morda potrebno prilagoditi njeno višino, da se zagotovi pravilno delovanje.

Preverite notranjost podometnega WC kotlička Geberit: Občasno preverite notranjost podometnega WC kotlička Geberit, da se prepričate, ali ni poškodovan ali obrabljen. Če opazite težave, kot so razpoke ali obrabljene komponente, je priporočljivo, da se obrnete na našega serviserja ali ga zamenjate.

Prilagoditev količine vode podometnega WC kotlička Geberit: Nastavitev količine vode za splakovanje je pomembna za učinkovito izpiranje in varčevanje z vodo. Nekateri modeli omogočajo prilagoditev količine vode v podometnem WC kotličku Geberit, ki se uporablja pri vsakem splakovanju.

Očistite notranjost rezervoarja podometnega WC kotlička Geberit: Enkrat na dve leti očistite notranjost rezervoarja podometnega WC kotlička Geberit, da se prepreči nabiranje vodnega kamna in drugih usedlin, ki bi lahko vplivali na delovanje. To za vas lahko uredi na strokovnjak.

Preverite povezave cevi podometnega WC kotlička Geberit: Redno preverjajte, ali so cevi pravilno povezane in tesne, da se izognete puščanju vode.

Preprečite zamrzovanje podometnega WC kotlička Geberit: Če je kotliček nameščen v prostoru, kjer obstaja možnost zamrzovanja, poskrbite, da bo prostor ustrezno ogrevan ali izoliran, da se prepreči poškodba podometnega WC kotlička Geberit.

Spremljajte delovanje podometnega WC kotlička Geberit: Bodite pozorni na morebitne spremembe v delovanju podometnega WC kotlička Geberit, kot so nepravilno splakovanje ali počasno polnjenje rezervoarja. To so lahko znaki, da je potrebno opraviti vzdrževanje ali popravilo.

Servisiranje s strani našega strokovnjaka za podometne WC kotličke Geberit: Če opazite resnejše težave ali če je kotliček starejši, priporočamo, da ga pregleda in servisira naš serviser, da se preprečijo morebitne resnejše okvare podometnega WC kotlička Geberit.

S skrbnim vzdrževanjem boste s pomočjo našega serviserja podaljšali življenjsko dobo podometnega WC kotlička Geberit in zagotovili nemoteno delovanje ter preprečili morebitne težave s puščanjem ali delovanjem.

 

Prednosti splakovalnikov LIV- podometnih wc kotličkov in nadometnih wc kotličkov Liv

Zanesljivo delovanje z zagotovljenim dolgim garancijskim rokom za podometne splakovalnike Liv.
Zanesljivo delovanje z zagotovljenim dolgim garancijskim rokom za nadometne splakovalnike Liv.
Večletna razpoložljivost originalnih rezervnih delov za izdelke iz družine podometnih in nadometnih splakovalnikov Liv.
Tiho delovanje: odlično izolirani podometni in nadometni Liv splakovalniki se polnijo skoraj neslišno.
Varčevanje vode: v splakovalnikih LIV je vgrajena dvokoličinska tehnika splakovanja s tovarniško nastavitvijo 6 l velike in 3 l male količine vode s čimer prispevamo k bolj odgovorni porabi pitne vode.
Brez rosenja: splakovalniki Liv so izdelani iz kvalitetnih materialov, izolacija pa preprečuje nastajanje kondenza na posodi splakovalnika.
Visoka vzdržljivost: preizkus vzdržljivosti delovanja splakovalnika Liv je 200.000 ciklov izmeničnega delovanja velike in male količine (po zahtevah standardov NF 076 in EN 14055).
Brezhibna čistoča: splakovalniki LIV so zasnovani skladno z najsodobnejšimi trendi opremljanja kopalniških in sanitarnih prostorov kar vključuje tako rešitve vgradnje splakovalnikov Liv, ki prispevajo k lažjemu vzdrževanju brezhibne čistoče v prostoru kot tudi uporabo naravih in človeku prijaznih materialov.

 

ČE KAPLJA VODOVODNA PIPA......

Vodovodna pipa je ventil, ki uravnava dotok vode. Med tem, ko vrtimo ročaj pipe, rahljamo vgrajeno tesnilo ali pa ga pritiskamo na odprtino za dotok vode. Če kljub privitemu ročaju iz pipe še zmeraj kaplja ali curlja, je tesnilo po vsej verjetnosti poškodovano. To je pogost pojav pri starejših pipah, saj se tesnilo pipe s časoma obrabi in pretrga. Naš strokovnjak vam bo z veseljem zamenjal tesnilo na vaši pipi.

Preden se lotimo zamenjave tesnila na pipi, moramo zapreti dotočni ventil pipe. Le ta je po vsej verjetnosti nameščen pod umivalnikom ali v bližini pipe. Če tega ventila v kopalnici nimate, bo treba zapreti glavni ventil vodovodne napeljave. Ko to storimo, pipo odpremo in počakamo, da voda preneha teči.

Zaščitno kapo, ki pokriva ventil, ovijemo s staro krpo ali kosem starega usnja, da pri montaži ne bomo poškodovali površine armature. Nato z ustreznimi kleščami odvijemo zaščitno kapo pipe. Z viličastim ključem ustrezne velikosti odvijemo še ventil in ga izvlečemo iz ohišja pipe. Na spodnjem delu ventila pipe je tesnilo, ki je na ventil privito z vijakom in matico. Z enim ključem ali cevnimi kleščami primemo ventil pipe, z drugim pa odvijemo matico. Paziti moramo, da ne poškodujemo navojev na ventilu pipe ali same matice. Poškodovano tesnilo odstranimo z ventila pipe in očistimo podlago, na katero bomo namestili novo tesnilo. Na ventil pipe namestimo novo tesnilo in privijemo matico. Preverimo, če se novo tesnilo dobro prilega. Ventil privijemo nazaj v ohišje pipe in ga zategnemo s ključem. Prav tako namestimo nazaj zaščitno kapo na pipi, ki jo pri privijanju s kleščami zopet zaščitimo s kleščami, da ne bi poškodovali kovine.

Na koncu odpremo le še dotočni ventil pipe, ki smo ga na začetku zaprli.
Uporabo vodovodne pipe boste podaljšali spet za nekaj let.

 

Razlogi zakaj Puščajo Vodovodne Pipe in kdaj je Vodovodne Pipe potrebno Popraviti ali Zamenjati.

Veliko težavo pri Puščanju Vodovodne Pipe nam povzroča vodni kamen, kateri povzroči, da postanjo Vodovodne Pipe trde, Ventili na Pipah pa se zaradi tega ne dajo premikati.

So tudi drugi razlogi : Najpogostejši in najbolj običajen razlog je, da so Pipe razrahljane. Da bi razumeli zgornjo trditev si najprej oglejmo, kako so Vodovodne Pipe zgrajene. Vodovodne Pipe se sestojijo iz obilice sestavnih delov. Vsi skupaj so zloženi v Ogrodje Pipe, ki jih drži skupaj. Na spodnjem delu ogrodja je vhodna odprtina, kjer voda priteka v Vodovodne Pipe. Če si predstavljamo, kako potoje voda po Vodovodnih ceveh, bomo po krajšem popotovanju prispeli do Ventila Pipe. Le-tega lahko odpiramo in zapiramo s premikanjem ročice Pipe, ki je preko posebnega mehanizma Pipe povezana z njim. Naloga Ventila Pipe je, da lahko vodi po potrebi odpira ali zapira pot skozi samega sebe proti ustju Pipe. Na tem mestu naletimo na prvo kritično točko, kjer se lahko nahaja razlog za Puščanje Pipe. Če je Ventil Pipe slab, vode ne bo zadržal niti v primeru, ko je zaprt in le-ta bo nekontrolirano odtekala skozi odprtino Pipe.
Pokvarjen Ventil je lahko eden izmed razlogov za Puščanje Pipe, vendar še zdaleč ni edini. Pojavlja se tudi mnogo drugih razlogov, nekateri izmed njih že dosti prej v procesu potovanja vode skozi Pipo. Drugi izmed takih razlogov je slabo privita matica, ki povezuje Vodovodno Pipo z Vodovodno Cevjo. Seveda je potrebno tako matico na Pipi najti in jo priviti.
Če je vzrok puščanja Vodovodne Pipe slabo tesnilo, priporočam, da se ga zamenja z novim. V redkih primerih Pipe Puščajo tudi zato, ker so odlomljene. Rešitev je v tem primeru v Zamenjavi stare, zlomljene Pipe z novo Pipo, ki jo lahko kupite pri nas. S stranko se posvetujemo kakšno Pipo si želi. Ponujamo najrazličnejše Pipe: Pipe za Kuhinje, Pipe za Kopalnice, Vrtne Pipe in razne druge Pipe. Pri tem vam lahko izberete Pipe z dolgim vratom, Pipe z kratkim vratom, Pipe za splakovanje, Pipe z razpršilnim nastavkom, Enoročne Pipe, Dvoročne Pipe, Pipe za montažo na zid, Pipe za Montažo na Umivalnik, Pipe z Keramičnimi Ventili, Pipe za Splakovanje WC Školjke... Pipe bomo z veseljem dostavili in zamenjali.

 

Vodovodna Pipa, ki ne tesni in iz nje nenehno kaplja voda, je v Kuhinji, Pralnici ali Kopalnici pogosta težava, ki pa vam jo lahko odpravi naše podjetje Plami d.o.o. Tako prihranite stroške za vodo, ki jo po nepotrebnem izgubljate zaradi puščanja Vodovodne Pipe, kapljanje  vode iz Pipe pa vas nenehno spravlja ob živce.

 

Običajne Vodovodne Pipe
Pred popravilom Vodovodne Pipe najprej zapremo dovod vode na glavnem dotoku ali pri servisnem ventilu Vodovodne Pipe. S čepom zapremo lijak, da majhni sestavni deli Vodovodne Pipe ne bi padli v odtok. Odstranimo zgornji del Vodovodne Pipe, tako da povlečemo ali odstranimo glavni pokrov ročaja Pipe in odvijemo majhen podporni vijak ročaja Vodovodne Pipe. Ovijemo krpo iz blaga okrog Vodovodne Pipe in jo na mestu trdno držimo z nastavljivim izvijačem. S še enim izvijačem odvimo veliko medeninasto matico, ki sicer drži ročaj Vodovodne Pipe. Zamenjamo tesnilo ventila Vodovodne Pipe. Ponovno namestimo vrh Vodovodne Pipe in odpremo dovod vode ter preverimo, če Pipa dobro tesni.
Če iz Vodovodne Pipe še kaplja, je morda obrabljeno mesto pod tesnilom, ki je lahko prekrito z vodnim kamnom ali opraskano ali razjedeno. Težavo odpravimo s posebnim orodjem za nastavljanje sedeža Vodovodne Pipe. Potisnemo primeren konec orodja v Vodovodno Pipo in ga obračamo, da očistimo kovinski sedež Vodovodne Pipe.

 

Vodovodne Pipe s keramičnimi diski
Če so vaše Vodovodne Pipe novejše in morate ročaj Pipe zavrteti le za četrtino, da jih odprete, potem so v njih namesto tesnil že keramični diski. Težavo s kapljajočo Vodovodno Pipo rešimo tako, da odstranimo vrhnji del Vodovodne Pipe in odvijemo medeninast ventil, da pridemo do keramičnega elementa. Zamenjamo cel keramični element Vodovodne Pipe, včasih pa je potrebno zamenjati tudi tanko tesnilo iz gume okoli keramičnega elementa Vodovodne Pipe.
  
Pokličite nas, se dogovorite za termin in z veseljem Vam bo naš Vodovodar zamenjal Ventil Vodovodne Pipe ali pa dobavil novo Pipo, v kolikor se stare Vodovodne Pipe ne bo dalo popraviti. Nudimo bogat izbor Vodovodnih pip različnih cenovnih razredov in oblik.

Pravi naslov za dobavo in zamenjavo Vodovodne Pipe, Plami d.o.o. Ljubljana.
 
Pokličite  031 63 63 98.

 

Na kaj je potrebno paziti pri uporabi vodovodnih odtokov in kako jih je potrebno vzdrževati.

Vodovodni odtoke je potrebno uporabljati za odvajanje odpadnih voda iz kuhinjskih, kopalniških in drugih vodovodnih napeljav ter za zagotavljanje učinkovitega odvajanja in preprečevanja zamašitev.

Pri uporabi vodovodnih odtokov je treba paziti, da se vanje ne odstranjujejo trdne snovi, kot so hrana, lasje, maščobe ali druge odpadke, ki bi lahko povzročili zamašitev odtokov.

Redno čiščenje in odmaševanje vodovodnih odtokov je ključnega pomena za vzdrževanje nemotenega odvajanja odpadnih voda.

Za preprečevanje vonjav je priporočljivo redno uporabljati sredstva za čiščenje in razkuževanje odtočnih cevi.

Izogibajte se prelivom in preobremenitvi odtočnih cevi z velikimi količinami odpadne vode ali ostankov hrane.

Priporočljivo je uporabljati mrežice ali filtre na vodovodnih odtočnih luknjah, da preprečite, da bi večje delce ali odpadke odneslo v vodovodne odtoke.

Ne izpirajte strupenih ali škodljivih kemikalij v odtočne cevi oz. vodovodne odtoke, saj lahko povzročijo korozijo in poškodbe cevi ter onesnaženje okolja.

Če opazite počasno odtekanje vode ali nenavadne vonjave, takoj ukrepajte in odmašite odtočne cevi ali pokličite našega strokovnjaka za pomoč.

Periodično preverjajte stanje in tesnost cevi vodovodnega odtoka ter morebitne puščanja, saj lahko hitro ukrepanje prepreči večje težave in škodo.

Za bolj zapletene težave, kot so zamašitve globoko v kanalizacijskem sistemu, se obrnite na našo servisno službo za čiščenje in vzdrževanje vodovodnih odtočnih sistemov.

 

STORITVE-HITRA HIŠNA ELEKTRO POPRAVILA:

 

* Popravilo Elektro Vtičnice, Vtičnic
* Servis Elektro Vtičnice, Vtičnic
* Nabava Elektro Vtičnice, Vtičnic
* Montaža Elektro Vtičnice, Vtičnic
* Zamenjava, Menjava Elektro Vtičnice, Vtičnic
* Svetovanje pri Nabavi Elektro Vtičnice ali Kompletni Zamenjavi Elektro Vtičnic v Hiši ali Stanovanju
* Popravilo Elektro Stikala, Stikal
* Servis Elektro Stikala, Stikal
* Nabava Elektro Stikala, Stikal
* Montaža Elektro Stikala, Stikal
* Zamenjava, Menjava Elektro Stikala, Stikal
* Svetovanje pri Nabavi Elektro Stikala ali Kompletni Zamenjavi Elektro Stikal v Hiši ali Stanovanju
* Zamenjava in Dobava Žarnic -(tudi Z Varčnimi Žarnicami)
* Dobava in Montaža Elektro Časovnikov za vaše Električne Aparate
(s tem lahko razdelite kdaj el. aparat deluje in kdaj ne)
* Dobava in Montaža Wat-metrov na vaše Elektro Porabnike
(z njimi lahko odkrijete potratne aparate in izračunate porabo el. energije na: d/t/m/l)
* Dobava in Zamenjava Elektro Varovalk
* Montaža in Popravilo Elektro Svetil
* Dobava, Montaža, Popravilo in Zamenjava Elektro Hišnih Zvoncev
* Popravila, Čiščenje in Dobava Elektro Ventilatorjev
* Popravila in čiščenje Elektro Odzračevalnikov
* Priklop in Odklop Elektro Gospodinjskih Aparatov
* Dobava in Popravilo Električnih Radiatorjev
* Dobava in Zamenjava Elektro Kablov
* Izvajamo tudi Manjše Elektro Inštalacije

 

Na kaj moramo biti pozorni pri vzdrževanju električnih bojlerjev?

1. Redno preverjanje tlaka in temperature pri električnem bojlerju: Občasno preverjajte tlak v električnem bojlerju in se prepričajte, da temperatura delovanja ostaja v priporočenem območju. 

2. Izpraznitev in čiščenje sedimenta oz. vodnega kamna v električnem bojlerju: Vsaj enkrat letno izpraznite električni bojler, da odstranite nabrane usedline in umazanijo, kar pripomore k učinkovitejšemu delovanju električnega bojlerja. 

3. Preverite varnostne ventile električnega bojlerja: Redno preverjajte delovanje varnostnih ventilov pri električnem bojlerju, ki zagotavljajo sprostitev pritiska pri električnem bojlerju, če se ta preveč poveča. 

4. Preverite tesnila in spoje pri električnem bojlerju: Občasno preverjajte tesnila in spoje električnega bojlerja, da preprečite puščanje in izgubo energije pri električnem bojlerju. 

5. Čiščenje notranjosti električnega bojlerja: Preverite notranjost električnega bojlerja in jo po potrebi očistite od usedlin, rje ali oblog. 

6. Preverite grelni element električnega bojlerja: Preverite, ali grelni element električnega bojlerja pravilno deluje in se ogreva. Če opazite težave pri električnem bojlerju, jih je treba čim prej odpraviti. 

7. Preverite delovanje termostata pri električnem bojlerju: Preverite, ali termostat pravilno uravnava temperaturo vode v električnem bojlerju. Če ne deluje pravilno, ga je treba popraviti ali zamenjati. 

8. Preverite električne povezave električnega bojlerja: Redno preverjajte električne povezave pri električnem bojlerju, da se prepričate, da ni poškodb ali izpostavljenih žic. 

9. Zaščita pred zmrzaljo pri električnem bojlerju: Če je električni bojler nameščen na hladnem območju, ga zaščitite pred zmrzaljo s toplotno izolacijo ali drugimi preventivnimi ukrepi. 

10. Sledite navodilom proizvajalca električnega bojlerja: Vedno upoštevajte navodila proizvajalca za vzdrževanje in servisiranje električnega bojlerja. To bo zagotovilo, da bo električni bojler deloval učinkovito in varno. 

 

Redno vzdrževanje električnih bojlerjev bo pripomoglo k njihovi dolgi življenjski dobi, učinkovitemu delovanju ter zmanjšanju možnosti okvar in nepričakovanih težav. 


HITRA POPRAVILA OGREVANJA:

* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Oljnih Gorilnikov za Centralno Ogrevanje
* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Plinskih Peči in Gorilnikov za Centralno Kurjavo
* Popravilo in Dobava Toplotne Regulacije
* Popravilo in Dobava Sobnega Termostata
* Dobava in Zamenjava Varnostnih Ventilov, Regulacijskih in Varnostnih Termostatov
* Dobava in Zamenjava Raznih Stikal
* Razna Druga Popravila na Centralni Kurjavi

* Nudimo Vam kompletno Izvedbo Ogrevanja vaših Prostorov od Ogleda, Svetovanja do Izvedbe Centralnega Ogrevanja ali Ogrevanja s Toplotno Črpalko "Zrak-Zrak","Zrak-Voda" in drugo

HITRA POPRAVILA KLIMATSKIH NAPRAV:

* Popravilo Iztoka Kondenza iz Klime
* Popravilo,Čiščenje, Montaža in Dobava Klimatskih Naprav oz. Toplotnih Črpalk
* Dobava in Montaža: Čistilci Zraka-Ionizatorji,Vlažilci Zraka,Sušilci Zraka

DRUGA HITRA POPRAVILA:

* Popravila in Dobava Vrat, Kljuk in Ključavnic
* Dobava in Montaža Ogledala v Kopalnici
* Menjava Filtrov
* Ostalo po Dogovoru

ZA POMOČ NAS LAHKO POKLIČETE ZA VSAK VAŠ SERVISNI PRIMER!
POTRUDILI SE BOMO POISKATI PRAVO REŠITEV ZA VAS!

 

Opozorilo!
Za vsako našo storitev, servis, popravilo oz. strokovni pregled, se zaračuna najmanj 1 delovna ura, čas na poti in potni stroški oz. po dogovoru s stranko!

Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische

 

V okviru Domske Asistence vam lahko pomagamo po celotni Sloveniji oz. po napotitvi Zavarovalnice za vsak posamezni primer za kraje:

 

Ljubljana, Maribor, Koper, Izola, Portorož, Lucija, Strunjan, Ankaran, Ilirska Bistrica, Nova Gorica, Ajdovščina, Vipava, Sežana, Kozina, Postojna, Koper, Novo mesto, Trebnje, Žužemberk, Ivančna Gorica, Višnja Gora, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Ribnica, Cerknica, Velike Lašče, Vrhnika, Škofja Loka, Kranj, Kranjska Gora, Radovljica, Jesenice, Celje, Laško, Zreče, Mozirje, Slovenska Bistrica, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Murska Sobota, Velenje, Šoštanj, Topolščica, Ptuj, Koper, Šentjur, Izola, Portorož, Strunjan, Ankaran, Lucija…

 

POKLIČITE NAS ZA POJASNILO!


DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravila:

031/63 63 98
http://www.plami.si

Znamke toplotne tehnike in klimatskih naprav, ki jih popravljamo in tržimo:

NEHS, JOANES, INTERCAL, HANSA, API, LIBELA, BALTUR, EUROTHERM, GORENC, KIV, VALHER, LAMBORGINI, ECOFLAM, KLOCKNER, CTC, RIELLO, ELCO, CALDERA, HERZ, UNICAL, LOKATERM, IDEALCLIMA, STARKLIMA, FER, BENTONE, WEISHAUPT, IMMERGAS, OPTIMA, VIADRUS, ŠTADLER, BUDERUS, JUNKERS, FERROLI, OLYMP, FEROTERM, LIKO, JUNIOR, STADLER, HERA, MAESTRAL, VISSMAN, VIADRUS, EUROLINE, LENCO, THYSSEN, LIV, LENTHERM, SCHMITT, ITPP, SIME, TOPLING, MAN, DANFOSS, BONECO, SANYO, EMMETI, PANASONIC, BOSCH,CENTROMETAL, FISMAR, STROJ, TOSHIBA, FAIR, AMCOR, ORIEME, MITSUI, GORENJE, TIKI, ARISTON, OBI, ROYAL, SELTRON, FIRŠT, GEBERIT, LIV, GROHE.

 

PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Hitra Vodovodna Popravila, Hitri Vodovodni Servis,Vodovodne Inštalacije-Ljubljana, Plami d.o.o. 031/ 636-398"PLAMI" 031/636-398 HIŠNI SERVIS-HIŠNA POPRAVILA-DOMSKA ASISTENCA-Ljubljana

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Opravlja Manjša Hišna Dela oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami ter skrbi za Dobro Klimo vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Dela po dogovoru.

DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravilo:

031/63 63 98
http://www.plami.si

Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische


POKLIČITE NAS ZA POJASNILO!

PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Hitra Manjša Hišna Popravila oz. Servis, ki Vam jih nudimo:

HITRO ELEKTRO POPRAVILO:

* Popravilo Vtičnice, Vtičnic
* Servis Vtičnice, Vtičnic
* Nabava Vtičnice, Vtičnic
* Montaža Vtičnice, Vtičnic
* Zamenjava, Menjava Vtičnice, Vtičnic
* Svetovanje pri Nabavi Vtičnice ali Kompletni Zamenjavi Vtičnic v Hiši ali Stanovanju
* Popravilo Stikala, Stikal
* Servis Stikala, Stikal
* Nabava Stikala, Stikal
* Montaža Stikala, Stikal
* Zamenjava, Menjava Stikala, Stikal
* Svetovanje pri Nabavi Stikala ali Kompletni Zamenjavi Stokal v Hiši ali Stanovanju
* Zamenjava in Dobava Žarnic -(tudi Z Varčnimi Žarnicami)
* Dobava in Montaža Časovnikov za vaše Električne Aparate
(s tem lahko razdelite kdaj el. aparat deluje in kdaj ne)
* Dobava in Montaža Wat-metrov na vaše Elektro Porabnike
(z njimi lahko odkrijete potratne aparate in izračunate porabo el. energije na: d/t/m/l)
* Dobava in Zamenjava Varovalk
* Montaža in Popravilo Svetil
* Dobava, Montaža, Popravilo in Zamenjava Hišnih Zvoncev
* Popravila, Čiščenje in Dobava Ventilatorjev
* Popravila in čiščenje Odzračevalnikov
* Priklop in Odklop Gospodinjskih Aparatov
* Dobava in Popravilo Električnih Radiatorjev
* Dobava in Zamenjava Kablov
* Izvajamo tudi Manjše Elektro Inštalacije

HITRO VODOVODNO POPRAVILO:

* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in Montaža Kuhinjske Pipe
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Umivalniku
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Kopalniški Kadi
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Bideju
* Dobava, Zamenjava, Popravilo in montaža Tuša v Kopalnici
* Montaža Vseh Drugih Vrst Pip
* Izdelava odprtine v Kuhinjskem Koritu za Pritrditev Pipe
* Zamenjava Tesnil na Ventilih in Pipah
* Dobava, Zamenjava ali Montaža Mrežic oz.Filtrov na Pipe
* Dobava, Popravilo in Zamenjava oz. Montaža Novega WC Kotlička, Splakovalnika Geberit, Liv, Grohe

* Popravilo Podometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe, Popravilo Nadometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe

* Dobava, Zamenjava ali Montaža Kotnih Ventilov in Pletenih, Prepogibnih Cevi
* Dobava, Menjava, Popravilo ali Montaža Električnega Bojlerja, Gorenje Tiki, Ariston

* Dobava, Menjava, Popravilo ali Montaža Kombiniranega Bojlerja
* Čiščenje in Odmašitev Zamašenih Kuhinjskih in Kopalniških Odtokov
* Čiščenje in Odmaševanje Kanalizacije

 

Program Geberit

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Podjetje Geberit pred dostavo preveri tesnjenje vsakega splakovalnika Geberit. V podjetju Geberit zagotavljajo 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov za podometne in nadometne kotličke oziroma splakovalnike, ki je dolgotrajna varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik Geberit je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

 

Razlogi zakaj pušča pipa in kdaj je pipo potrebno popraviti ali zamenjati.

Veliko težavo pri puščanju pipe nam povzroča vodni kamen, kateri povzroči, da postane pipa trda, ventili na pipi pa se zaradi tega ne dajo premikati.

So tudi drugi razlogi:
Najpogostejši in najbolj običajen razlog je, da je pipa razrahljana. Da bi razumeli zgornjo trditev si najprej oglejmo, kako je vodovodna pipa zgrajena. Vodovodna pipa se sestoji iz obilice sestavnih delov. Vsi skupaj so zloženi v ogrodje pipe, ki jih drži skupaj. Na spodnjem delu ogrodja je vhodna odprtina, kjer voda priteka v vodovodno pipo. Če si predstavljamo, kako potoje voda po vodovodnih ceveh, bomo po krajšem popotovanju prispeli do ventila pipe. Le-tega lahko odpiramo in zapiramo s premikanjem ročice pipe, ki je preko posebnega mehanizma pipe povezana z njim. Naloga ventila pipe je, da lahko vodi po potrebi odpira ali zapira pot skozi samega sebe proti ustju pipe. Na tem mestu naletimo na prvo kritično točko, kjer se lahko nahaja razlog za puščanje pipe. Če je ventil pipe slab, vode ne bo zadržal niti v primeru, ko je zaprt in le-ta bo nekontrolirano odtekala skozi ustje pipe.
Pokvarjen ventil je lahko eden izmed razlogov za puščanje pipe, vendar še zdaleč ni edini. Pojavlja se tudi mnogo drugih razlogov, nekateri izmed njih že dosti prej v procesu potovanja vode skozi pipo. Drugi izmed takih razlogov je slabo privita matica, ki povezuje vodovodno pipo z vodovodno cevjo. Sevedaje potrebno tako matico na pipi najti in jo priviti.
Če je vzrok puščanja vodovodne pipe slabo tesnilo, priporočam, da se ga zamenja z novim. V redkih primerih pipa pušča tudi zato, ker je odlomljena. Rešitev je v tem primeru v zamenjavi stare, zlomljene pipe z novo pipo, ki jo lahko kopite pri nas. S stranko se posvetujemo kakšno pipo si želi. Ponujamo najrazličnejše pipe: pipe za kuhinje, pipe za kopalnice, vrtne pipe in razne druge pipe. Pri tem vam lahko izberete pipe z dolgim vratom, pipe z kratkim vratom, pipe za splakovanje, pipe z razpršilnim nastavkom, enoročne pipe, dvoročne pipe, pipe za montažo na zid, pipe za montažo na umivalnik, pipe z keramičnimi ventili, pipe za splakovanje WC školjke... Pipo bomo z veseljem dostavili in zamenjali.

 

Vodovodna Pipa, ki ne tesni in iz nje nenehno kaplja voda, je v Kuhinji ali Kopalnici pogosta težava, ki pa vam jo lahko odpravi naše podjetje Plami d.o.o. Tako prihranite stroške za vodo, ki jo po nepotrebnem izgubljate zaradi puščanja Vodovodne Pipe, kapljanje  vode iz Pipe pa vas nenehno spravlja ob živce.

Običajne Vodovodne Pipe
Pred popravilom Vodovodne Pipe najprej zapremo dovod vode na glavnem dotoku ali pri servisnem ventilu Vodovodne Pipe. S čepom zapremo lijak, da majhni sestavni deli Vodovodne Pipe ne bi padli v odtok. Odstranimo zgornji del Vodovodne Pipe, tako da povlečemo ali odstranimo glavni pokrov ročaja Pipe in odvijemo majhen podporni vijak ročaja Vodovodne Pipe. Ovijemo krpo iz blaga okrog Vodovodne Pipe in jo na mestu trdno držimo z nastavljivim izvijačem. S še enim izvijačem odvimo veliko medeninasto matico, ki sicer drži ročaj Vodovodne Pipe. Zamenjamo tesnilo ventila Vodovodne Pipe. Ponovno namestimo vrh Vodovodne Pipe in odpremo dovod vode ter preverimo, če Pipa dobro tesni.
Če iz Vodovodne Pipe še kaplja, je morda obrabljeno mesto pod tesnilom, ki je lahko prekrito z vodnim kamnom ali opraskano. Težavo odpravimo s posebnim orodjem za nastavljanje sedeža Vodovodne Pipe. Potisnemo primeren konec orodja v Vodovodno Pipo in ga obračamo, da očistimo kovinski sedež Vodovodne Pipe.

Vodovodne Pipe s keramičnimi diski
Če so vaše Vodovodne Pipe novejše in morate ročaj Pipe zavrteti le za četrtino, da jih odprete, potem so v njih namesto tesnil že keramični diski. Težavo s kapljajočo Vodovodno Pipo rešimo tako, da odstranimo vrhnji del Vodovodne Pipe in odvijemo medeninast ventil, da pridemo do keramičnega elementa. Zamenjamo cel keramični element Vodovodne Pipe, včasih pa je potrebno zamenjati tudi tanko tesnilo iz gume okoli keramičnega elementa Vodovodne Pipe.
  
Pokličite nas, se dogovorite za termin in z veseljem Vam bo naš Vodovodar  zamenjal Ventil Vodovodne Pipe ali pa dobavil novo Pipo, v kolikor se stare Vodovodne Pipe ne bo dalo popraviti. Nudimo bogat izbor Vodovodnih pip različnih cenovnih razredov in oblik.

Pravi naslov za dobavo in zamenjavo Vodovodne Pipe, Plami d.o.o. Ljubljana.

Pokličite  031 63 63 98.


HITRO POPRAVILO OGREVANJA:

* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Oljnih Gorilnikov za Centralno Ogrevanje
* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Plinskih Peči in Gorilnikov za Centralno Kurjavo
* Popravilo in Dobava Toplotne Regulacije
* Popravilo in Dobava Sobnega Termostata
* Dobava in Zamenjava Varnostnih Ventilov,Regulacijskih in Varnostnih Termostatov
* Dobava in Zamenjava Raznih Stikal
* Razna Druga Popravila na Centralni Kurjavi

* Nudimo Vam kompletno Izvedbo Ogrevanja vaših Prostorov od Ogleda,Svetovanja do Izvedbe Centralnega Ogrevanja ali Ogrevanja s Toplotno Črpalko "Zrak-Zrak","Zrak-Voda" in drugo

HITRO POPRAVILO KLIMATSKIH NAPRAV:

* Popravilo Iztoka Kondenza iz Klime
* Popravilo,Čiščenje, Montaža in Dobava Klimatskih Naprav oz. Toplotnih Črpalk
* Dobava in Montaža: Čistilci Zraka-Ionizatorji,Vlažilci Zraka,Sušilci Zraka

DRUGA HITRA POPRAVILA:

* Popravilo in Dobava Vrat, Kljuk in Ključavnic
* Dobava in Montaža Ogledala v Kopalnici
* Menjava Filtrov
* Ostala Popravila po Dogovoru
 

ZA POMOČ LAHKO NAŠEGA SERVISERJA-VODOVODARJA POKLIČETE ZA VSAKO VAŠE POPRAVILO!

PO VAŠEM KLICU BO NAŠ SERVISER-VODOVODAR KAR NAJHITREJE PRI VAS.

POTRUDILI SE BOMO, DA BO NAŠ  SERVISER-VODOVODAR POISKAL PRAVO REŠITEV ZA VAS!


Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische


POKLIČITE NAS ZA POJASNILO!

DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravilo:

031/63 63 98
http://www.plami.si

PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Z ODLIČNIM POZDRAVOM! Plami d.o.o. Ljubljana, dir. Bogdan Zupančič

Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe, Zamenjava in Popravilo WC Kotlička Geberit, Liv Plami d.o.o. Ljubljana 031 636-398


HITRI HIŠNI SERVIS (DOMSKA ASISTENCA) LJUBLJANA "PLAMI" 031/63 63 98

V Ljubljani in okolici Podjetje Plami d.o.o., Ljubljana že 30 let, Hitro in Učinkovito, za Vas Opravlja Manjša Hišna Dela oz. Hišni Servis, Nudi Elektro in Vodovodna Popravila, Izvaja Servis, Montažo ter Dobavo Oljnih Gorilnikov, Plinskih Peči ter Termo Regulacij, Svetuje in Izvaja Kompletno Centralno Ogrevanje in Ogrevanje z Toplotnimi Črpalkami ter skrbi za Dobro Klimo vaših Prostorov. Izvajamo pa tudi vsa ostala Hišna Dela po dogovoru.

DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravilo:

031/63 63 98
http://www.plami.si


Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische

 

POKLIČITE NAS ZA POJASNILO!

PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Hitra Manjša Hišna Popravila oz. Servis, ki Vam jih nudimo:

HITRO ELEKTRO POPRAVILO:

* Popravilo Vtičnice, Vtičnic
* Servis Vtičnice, Vtičnic
* Nabava Vtičnice, Vtičnic
* Montaža Vtičnice, Vtičnic
* Zamenjava, Menjava Vtičnice, Vtičnic
* Svetovanje pri Nabavi Vtičnice ali Kompletni Zamenjavi Vtičnic v Hiši ali Stanovanju
* Popravilo Stikala, Stikal
* Servis Stikala, Stikal
* Nabava Stikala, Stikal
* Montaža Stikala, Stikal
* Zamenjava, Menjava Stikala, Stikal
* Svetovanje pri Nabavi Stikala ali Kompletni Zamenjavi Stokal v Hiši ali Stanovanju
* Zamenjava in Dobava Žarnic -(tudi Z Varčnimi Žarnicami)
* Dobava in Montaža Časovnikov za vaše Električne Aparate
(s tem lahko razdelite kdaj el. aparat deluje in kdaj ne)
* Dobava in Montaža Wat-metrov na vaše Elektro Porabnike
(z njimi lahko odkrijete potratne aparate in izračunate porabo el. energije na: d/t/m/l)
* Dobava in Zamenjava Varovalk
* Montaža in Popravilo Svetil
* Dobava, Montaža, Popravilo in Zamenjava Hišnih Zvoncev
* Popravila, Čiščenje in Dobava Ventilatorjev
* Popravila in čiščenje Odzračevalnikov
* Priklop in Odklop Gospodinjskih Aparatov
* Dobava in Popravilo Električnih Radiatorjev
* Dobava in Zamenjava Kablov
* Izvajamo tudi Manjše Elektro Inštalacije

HITRO HIŠNO VODOVODNO POPRAVILO:

* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in Montaža Kuhinjske Pipe
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Umivalniku
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Kopalniški Kadi
* Dobava Pipe, Zamenjava Pipe, Popravilo Pipe in montaža Pipe v Bideju
* Dobava, Zamenjava, Popravilo in montaža Tuša v Kopalnici
* Montaža Vseh Drugih Vrst Pip
* Izdelava odprtine v Kuhinjskem Koritu za Pritrditev Pipe
* Zamenjava Tesnil na Ventilih in Pipah
* Dobava, Zamenjava ali Montaža Mrežic oz.Filtrov na Pipe
* Dobava, Popravilo in Zamenjava oz. Montaža Novega WC Kotlička, Splakovalnika, Geberit, Liv, Grohe

* Popravilo Podometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe, Popravilo Nadometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe

* Dobava, Zamenjava ali Montaža Kotnih Ventilov in Pletenih, Prepogibnih Cevi
* Dobava, Menjava, Popravilo ali Montaža Električnega Bojlerja, Gorenje Tiki, Ariston
* Čiščenje in Odmašitev Zamašenih Kuhinjskih in Kopalniških Odtokov
* Čiščenje in Odmaševanje Kanalizacije

 

Program Geberit

Podometni in nadometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Podjetje Geberit pred dostavo preveri tesnjenje vsakega splakovalnika Geberit. V podjetju Geberit zagotavljajo 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov za podometne in nadometne kotličke oziroma splakovalnike, ki je dolgotrajna varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik Geberit je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

 

Razlogi zakaj Pušča Pipa in kdaj je Pipo potrebno Popraviti ali Zamenjati.

Veliko težavo pri puščanju Pipe nam povzroča vodni kamen, kateri povzroči, da postane Pipa trda, Ventili na Pipi pa se zaradi tega ne dajo premikati. So tudi drugi razlogi:
Najpogostejši in najbolj običajen razlog je, da je Pipa razrahljana. Da bi razumeli zgornjo trditev si najprej oglejmo, kako je Vodovodna Pipa zgrajena. Vodovodna Pipa se sestoji iz obilice sestavnih delov. Vsi skupaj so zloženi v ogrodje Pipe, ki jih drži skupaj. Na spodnjem delu ogrodja je vhodna odprtina, kjer voda priteka v Vodovodno Pipo. Če si predstavljamo, kako potoje voda po Vodovodnih ceveh, bomo po krajšem popotovanju prispeli do Ventila Pipe. Le-tega lahko odpiramo in zapiramo s premikanjem ročice Pipe, ki je preko posebnega mehanizma Pipe povezana z njim. Naloga Ventila Pipe je, da lahko vodi po potrebi odpira ali zapira pot skozi samega sebe proti ustju Pipe. Na tem mestu naletimo na prvo kritično točko, kjer se lahko nahaja razlog za puščanje Pipe. Če je Ventil Pipe slab, vode ne bo zadržal niti v primeru, ko je zaprt in le-ta bo nekontrolirano odtekala skozi ustje Pipe.
Pokvarjen Ventil je lahko eden izmed razlogov za Puščanje Pipe, vendar še zdaleč ni edini. Pojavlja se tudi mnogo drugih razlogov, nekateri izmed njih že dosti prej v procesu potovanja vode skozi Pipo. Drugi izmed takih razlogov je slabo privita matica, ki povezuje Vodovodno Pipo z Vodovodno cevjo. Sevedaje potrebno tako matico na Pipi najti in jo priviti.
Če je vzrok Puščanja Vodovodne Pipe slabo Tesnilo, priporočam, da se ga zamenja z novim. V redkih primerih Pipa pušča tudi zato, ker je Odlomljena. Rešitev je v tem primeru v zamenjavi stare, Zlomljene Pipe z novo Pipo, ki jo lahko kopite pri nas. S stranko se posvetujemo kakšno Pipo si želi. Ponujamo najrazličnejše Pipe: Pipe za Kuhinje, Pipe za Kopalnice, Vrtne Pipe in razne druge Pipe. Pri tem vam lahko izberete Pipe z dolgim vratom, Pipe z kratkim vratom, Pipe za splakovanje, Pipe z razpršilnim nastavkom, Enoročne Pipe, Dvoročne Pipe, Pipe za Montažo na zid, Pipe za Montažo na Umivalnik, Pipe z Keramičnimi Ventili, Pipe za Splakovanje WC Školjke... Pipo bomo z veseljem dostavili in zamenjali.

 

Vodovodna Pipa, ki ne tesni in iz nje nenehno kaplja voda, je v Kuhinji ali Kopalnici pogosta težava, ki pa vam jo lahko odpravi naše podjetje Plami d.o.o. Tako prihranite stroške za vodo, ki jo po nepotrebnem izgubljate zaradi puščanja Vodovodne Pipe, kapljanje  vode iz Pipe pa vas nenehno spravlja ob živce.

 

Običajne Vodovodne Pipe


Pred popravilom Vodovodne Pipe najprej zapremo dovod vode na glavnem dotoku ali pri servisnem ventilu Vodovodne Pipe. S čepom zapremo lijak, da majhni sestavni deli Vodovodne Pipe ne bi padli v odtok. Odstranimo zgornji del Vodovodne Pipe, tako da povlečemo ali odstranimo glavni pokrov ročaja Pipe in odvijemo majhen podporni vijak ročaja Vodovodne Pipe. Ovijemo krpo iz blaga okrog Vodovodne Pipe in jo na mestu trdno držimo z nastavljivim izvijačem. S še enim izvijačem odvimo veliko medeninasto matico, ki sicer drži ročaj Vodovodne Pipe. Zamenjamo tesnilo ventila Vodovodne Pipe. Ponovno namestimo vrh Vodovodne Pipe in odpremo dovod vode ter preverimo, če Pipa dobro tesni.
Če iz Vodovodne Pipe še kaplja, je morda obrabljeno mesto pod tesnilom, ki je lahko prekrito z vodnim kamnom ali opraskano. Težavo odpravimo s posebnim orodjem za nastavljanje sedeža Vodovodne Pipe. Potisnemo primeren konec orodja v Vodovodno Pipo in ga obračamo, da očistimo kovinski sedež Vodovodne Pipe.

  

Vodovodne Pipe s keramičnimi diski


Če so vaše Vodovodne Pipe novejše in morate ročaj Pipe zavrteti le za četrtino, da jih odprete, potem so v njih namesto tesnil že keramični diski. Težavo s kapljajočo Vodovodno Pipo rešimo tako, da odstranimo vrhnji del Vodovodne Pipe in odvijemo medeninasti ventil, da pridemo do keramičnega elementa. Zamenjamo cel keramični element Vodovodne Pipe, včasih pa je potrebno zamenjati tudi tanko tesnilo iz gume okoli keramičnega elementa Vodovodne Pipe.
  
Pokličite nas, se dogovorite za termin in z veseljem Vam bo naš Vodovodar zamenjal Ventil Vodovodne Pipe ali pa dobavil novo Pipo, v kolikor se stare Vodovodne Pipe ne bo dalo popraviti. Nudimo bogat izbor Vodovodnih pip različnih cenovnih razredov in oblik.

Pravi naslov za dobavo in zamenjavo Vodovodne Pipe, Plami d.o.o. Ljubljana.

Pokličite  031 63 63 98.


HITRO POPRAVILO OGREVANJA:

* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Oljnih Gorilnikov za Centralno Ogrevanje
* Servis, Čiščenje, Montaža in Dobava Plinskih Peči in Gorilnikov za Centralno Kurjavo
* Popravilo in Dobava Toplotne Regulacije
* Popravilo in Dobava Sobnega Termostata
* Dobava in Zamenjava Varnostnih Ventilov, Regulacijskih in Varnostnih Termostatov
* Dobava in Zamenjava Raznih Stikal
* Razna Druga Popravila na Centralni Kurjavi

* Nudimo Vam kompletno Izvedbo Ogrevanja vaših Prostorov od Ogleda,Svetovanja do Izvedbe Centralnega Ogrevanja ali Ogrevanja s Toplotno Črpalko "Zrak-Zrak","Zrak-Voda" in drugo

HITRO POPRAVILO KLIMATSKIH NAPRAV:

* Popravilo Iztoka Kondenza iz Klime
* Popravilo,Čiščenje, Montaža in Dobava Klimatskih Naprav oz. Toplotnih Črpalk
* Dobava in Montaža: Čistilci Zraka-Ionizatorji, Vlažilci Zraka, Sušilci Zraka

DRUGA HITRA POPRAVILA:

* Popravilo in Dobava Vrat, Kljuk in Ključavnic
* Dobava in Montaža Ogledala v Kopalnici
* Menjava Filtrov
* Ostala Popravila po Dogovoru


Najpogostejši kraji v katerih nudimo naše storitve:


Ljubljana,  Domžale, Trzin, Mengeš, Kamnik, Kranj, Škofja Loka, Vrhnika, Logatec, Moravče, Dragomelj, Dobeno, Dolsko, Dol pri Ljubljani, Ihan, Dob, Količevo, Loka pri Mengšu, Komenda, Cerklje na Gorenjskem, Vodice, Lukovica, Krtina, Blagovica, Brnik, Moste pri Komendi, Ljubljana, Spodnje Pirniče, Zgornje Pirniče, Pirniče, Gameljne, Horjul, v Ljubljani, Brezovica pri Ljubljani, Medvode, Zbilje, Podgorje, Križ, Stranje , Vrhpolje, Godič, v Ljubljani, Stahovica, Sadinja vas, Lipoglav, Podlipoglav, Sostro, Sora, Mekinje, Grosuplje, Polica, Brinje, Beričevo, Šenčur, Litija, Ljubljana, Naklo, Ljubljana, Borovnica, Golnik, Ivančna Gorica, Muljava, Višnja Gora, Trebnje, Šmartno pri Litiji, Velike Lašče, Male Lašče, Ljubljana, Šentpavel, Javor, Dobrova, Črna Vas, Orle, Malo Trebeljevo, Trebeljevo, v Ljubljani, Podsmreka, Sinje Gorica, Ljubljana, Jevnica, Kresnice, Senožeti, Kresniške Poljane, Vir, Podreča, Trboje, Jezero, Mali Vrh pri Šmarju, Šmarje-Sap, Smrjene, Golo, Škrilje, Visoko, Breg pri Borovnici, Dol pri Borivnici, Blatna Brezovica, Brezovica pri Borovnici, Preserje, Zapotok, Jarše…..

 

V okviru Domske Asistence vam lahko pomagamo po celotni Sloveniji oz. po napotitvi Zavarovalnice za vsak posamezni primer za kraje:

 

Ljubljana, Maribor, Koper, Izola, Portorož, Lucija, Strunjan, Ankaran, Ilirska Bistrica, Nova Gorica, Ajdovščina, Vipava, Sežana, Kozina, Postojna, Koper, Novo mesto, Trebnje, Žužemberk, Ivančna Gorica, Višnja Gora, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Ribnica, Cerknica, Velike Lašče, Vrhnika, Škofja Loka, Kranj, Kranjska Gora, Radovljica, Jesenice, Celje, Laško, Zreče, Mozirje, Slovenska Bistrica, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Murska Sobota, Velenje, Šoštanj, Topolščica, Ptuj, Koper, Šentjur, Izola, Portorož, Strunjan, Ankaran, Lucija…


NUDIMO ŠE:

 

Nabava in Montaža Pipe za Kopalnico, Nabava in Montaža Kotnih Ventilov v Kopalnici, Nabava in Zamenjava Tuša pri Kadi, Menjava Pipe Ljubljana, Nabava Pipe Ljubljana in Montaža Pipe Ljubljana, Popravilo Bojlerja Gorenje Ljubljana, Menjava Glavnega Ventila v Stanovanju Ljubljana, Menjava Kotnega Ventila Ljubljana, Zamenjava Ventila Ljubljana, Zamenjava Pletenih Cevi Ljubljana, Zamenjava Priključnih Cevi pri Bojlerju, Popravilo Pipe Ljubljana, Zamenjava Tesnil v Kopalnici, Hitra Zamenjava WC Kotličkov Geberit, Zamenjava Kotlička Liv Ljubljana, Hitro Popravilo WC Kotlička Geberit Ljubljana, Montaža Novega WC Kotlička Geberit Ljubljana, Popravilo Pipe, Zamenjava Ventila, Popravilo WC Kotlička Geberit ali Liv Ljubljana, Menjava Dovodne Cevi WC Kotlička Geberit ali Liv, Zamenjava Mrežic na Pipah, Zamenjava Tesnila WC Kotlička, Nabava in Montaža WC Kotlička,

Popravilo Podometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe, Popravilo Nadometnega WC Kotlička Geberit, Liv, Grohe

Zamenjava Pipe Ljubljana, Servis Keramičnega WC Kotlička Ljubljana, Popravilo Kotličkov Ljubljana, Popravilo Podometnega Kotlička Geberit Ljubljana, Popravilo Nadometnega Kotlička Geberit Ljubljana, Zamenjava Umivalnika Ljubljana, Zamenjava Pipe Ljubljana, Nabava in Zamenjava Pipe za Umivalnik Ljubljana, Menjava Mrežice na Pipi, Montaža Pipe na Umivalniku Ljubljana, Menjava Sifona Umivalnika, Zamenjava Sifona, Popravilo Sifona Kuhinjskega Pomivalnega Korita, Vodovodna Popravila Ljubljana, Vodoinštalaterstvo Ljubljana, Vodovodne Storitve Ljubljana, Vodovodar Ljubljana, Vodovodar v Ljubljani, Dežurni Vodovodar v Ljubljani, Dežurni Vodovodar Ljubljana, Hitra Vodovodna Popravila, Hitra Vodovodna Popravila Ljubljana, Popravilo Pipe Ljubljana, Popravilo Bojlerjev Gorenje, Popravilo Bojlerja v Kopalnici, Popravilo Bojlerja v Kuhinji, Zamenjava Pletenih Cevi Bojlerja v Kuhinji in Kopalnici, Servis in Čiščenje Bojlerjev Ljubljana, Popravilo ali Zamenjava Grelnika Bojlerja Gorenje Ljubljana, Priklop Bojlerja v Kuhinji Ljubljana in Priklop Bojlerja v Kopalnici Ljubljana, Popravilo Grelnika Vode Ljubljana, Servis Grelnikov Vode Ljubljana, Popravilo Pipe v Kopalnici Ljubljana, Montaža Pipe in WC Kotlička, Popravilo Bojlerja Gorenje Ljubljana, Popravilo Bojlerja Gorenje Ljubljana, Popravilo Električnega Bojlerja Gorenje Ljubljana, Servis Bojlerja Gorenje Ljubljana, Popravilo Bojlerja Ariston Ljubljana, Servis Bojlerja Ariston Ljubljana, Popravilo WC Kotlička Geberit, Servis Podometnega Kotlička Ljubljana, Servis Nadometnega Kotlička Ljubljana, Montaža WC Kotličkov Geberit in Dovodnih cevi Ljubljana, Popravilo Straniščnega Splakovalnika, Popravilo Straniščnega Splakovalnika, Popravilo Vodovodne Pipe Ljubljana, Popravilo Vodovodne Napeljave Ljubljana, Popravilo Vodovodne Cevi Ljubljana, Zamenjava Rezervnih Delov Pipe in WC Kotlička, Rezervni Deli za WC Kotličke, Rezervni Deli za WC Kotliček, Nabava in Montaža Nove Pipe za Kuhinjo in Kopalnico, Zamenjava Pipe Ljubljana, Menjava Ventila Pipe, Popravilo Ventila Pipe, Nabava in Zamenjava Pipe za Kuhinjo, Popravilo Pipe Ljubljana, Popravilo Pipe v Ljubljani, Popravilo Kuhinjske Pipe, Popravilo Vrtne Pipe ali Zamenjava Vrtne Pipe, Montaža Pipe v Kuhinji Ljubljana, Popravilo Kopalniške Pipe Ljubljana, Popravilo Pipe v Kopalnici Ljubljana, Montaža Sifona Pomivalnega Korita Ljubljana, Zamenjava Straniščne Školjke Ljubljana, Odmašitev WC Školjke Ljubljana, Odmašitev Odtoka Ljubljana, Odmašitev Odtoka Pomivalnega Korita Ljubljana, Čiščenje Odtoka Ljubljana, Čiščenje Odtokov Ljubljana, Odmašitev Odtoka v Kopalnici Ljubljana, Odmašitev Odtokov Ljubljana, Odmašitev WC Školjke Ljubljana, Odmašitev Straniščne Školjke Ljubljana, Odmaševanje Odtoka v Kuhinji Ljubljana, Odmaševanje Odtoka v Kopalnici Ljubljana, Odmaševanje Kanalizacije Ljubljana, Čičšenje Kanalizacije Ljubljana, Čiščenje Zamašenih Odtokov Ljubljana, Čiščenje Zamašenega Odtoka Ljubljana, Odmašitev Zamašenih Odtokov Ljubljana, Dežurna Služba Za Odmašitev Odtokov Ljubljana, Dežurni za Čiščenje Odtokov v Ljubljeni, Non Stop Vodovodna Popravila Ljubljana, Vodovod Popravila Ljubljana, Vodovodne Inštalacije Ljubljana, Odmašitev Sifona Ljubljana, Menjava Mrežic v Pipah, Vodoinštalaterstvo v Ljubljani, Vodovodne Storitve Ljubljana, Popravila 24 ur Ljubljana, Odmašitev Kuhinjskega Korita, Nabava in Zamenjava Omaric v Kopalnici…

 

ZA POMOČ LAHKO NAŠEGA VODOVODARJA-SERVISERJA-POKLIČETE ZA VSAKO VAŠE POPRAVILO!

PO VAŠEM KLICU BO NAŠ VODOVODAR-SERVISER KAR NAJHITREJE PRI VAS.

POTRUDILI SE BOMO, DA BO NAŠ VODOVODAR-SERVISER POISKAL PRAVO REŠITEV ZA VAS!

Izvajamo tudi Domsko Asistenco Zavarovalnic Triglav, Wiener Städtische,

DELOVNI ČAS:
Delavniki, Sobota, Nedelja, Prazniki - NON STOP !

Klicna Številka in spletni naslov za Hitri Hišni Servis oz. Popravila:

031/63 63 98
http://www.plami.si

 

Opozorilo!
Za vsako našo storitev, popravilo, servis oz. strokovni pregled, se zaračuna najmanj 1 delovna ura, čas na poti in potni stroški oz. po dogovoru s stranko!

Za vse odmašene odtoke se pri ponovni zamašitvi reklamacija ne priznava!

Hvala za razumevanje!


PLAMI d.o.o.
Kriva pot 25a
1000 Ljubljana
Tel.: 031/636-398
Fax: 01/8313-842
info@plami.si
http://www.plami.si

Z ODLIČNIM POZDRAVOM! Plami d.o.o. Ljubljana, dir. Bogdan Zupančič